Zelf een artikel toevoegen

Uw artikel bij Blog Talent

U wilt zelf een artikel toevoegen, natuurlijk is dit mogelijk. Wij hebben zeer veel rubrieken waaronder uw artikel geplaatst kan worden. Het is gratis en u mag 2 eigen links plaatsen naar uw website. 

Het is echter wel zo dat we graag willen dat de artikelen die bij Blog Talent online komen te staan aan een aantal eisen moeten voldoen. Hieronder een lijst.

 1. Nederlands geschreven
 2. Zo min mogelijk taalfouten
 3. Koppen maken boven de alinea’s. (dus niet alleen maar lappen tekst)
 4. Hoofdletters gebruiken, en de leestekens niet vergeten.
 5. Geen gekopieerde tekst absoluut niet toegestaan.
 6. Minimaal 300 woorden. 
 7. Geen affiliate links
 8. Artikelen seks gericht, casino-gok spellen, of medicijnen zijn niet toegestaan.

Wat wordt zeer gewaardeerd!

 1. 1 of 2 afbeeldingen gerelateerd aan het artikel. 
 2. 2 uitgaande links naar uw eigen website, 1 of 2 andere links naar websites gerelateerd aan het artikel.
 3. Een link terug naar Blog Talent, is echter niet verplicht.
 4. Rubriek erbij vermelden waar uw artikel dient te komen te staan. 

Wat is de volgende stap.

U maakt uw artikel met een tekstverwerker, (office word) zoekt online naar afbeeldingen en kijkt uw artikel na op spelfouten en grammatica, en loopt de bovenstaande lijst door.  Als alles klopt en u bent tevreden dan kunt u per e-mail het artikel aan ons verzenden. Het artikel wordt dan nagekeken en eventueel aangepast, (niet veranderd), dan wordt het online geplaatst in de juiste rubriek met de afbeeldingen erbij. Natuurlijk bent u vrij om uw naam of (pseudoniem) onderaan uw artikel te plaatsen.  Het artikel zal niet meer worden verwijderd, eventueel worden de links aangepast als zou blijken dat deze niet meer werken. 

artikel schrijven

Zelf een artikel toevoegen

Waarom zou u een artikel opsturen naar Blog Talent.

Zelf een artikel toevoegen. Ten eerste is het gratis en u zult merken dat het lastig is om goede backlinks te vinden voor uw website.
Blog Talent geeft u de mogelijkheid om meer bezoekers naar uw website te trekken, en dat voor zolang als uw website blijft bestaan.

Moet u hier veel voor doen, nee! alleen het artikel schrijven wat wij voor u online gaan plaatsen en het enigste wat u verder rest is afwachten tot bezoekers gaan toenemen naar uw website. Het is online marketing op de snelste manier. Vergeet ook niet dat Google het waardeert als u website terug te vinden is bij Blog Talent.

U heeft geen website maar u heeft toch wat te vertellen!

Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen website heeft maar toch graag schrijft. U heeft ook informatie wat u graag zou willen delen met andere mensen. Dan stuur u ons uw artikel toe en in plaats dat u links erbij plaatst naar uw website dan plaatst u 2 links naar andere websites die relevant zijn voor uw artikel.  Het kan zo maar voorkomen dat u een plekje kunt veroveren bij Blog Talent als gast schrijver/ster. U krijgt dan een link van ons zodat u een account kunt aanmaken. Dit geeft u de vrijheid om wanneer u maar wilt een artikel online te maken.
Heeft u interesse om gast schrijver te worden stuur ons een bericht via het onderstaande e-mail adres.
Vertel in het bericht waarom u gastschrijver zou willen worden, waar uw interesses liggen. 

artikel@blogtalent.nl

Koppen voor een artikel

De computer het internet

Reacties zijn gesloten.