Romantische ideetjes

Romantiek is belangrijk in een relatie vergeet dat niet.

Romantische ideetjes die van pas kunnen komen als je zelf niets meer weet te verzinnen. Hoe leuk is het niet om je partner van tijd tot tijd te verassen. Dan is het echter wel belangrijk dat je met iets aparts komt, of gewoon ontzettend lief. Hieronder een verzameling aan romantische ideetjes.

Voor de vrouw

1. Als je partner een paar dagen weggaat, vertel haar dan dat je je zorgen om haar maakt, zodat je een lijfwacht hebt geregeld om voor haar te zorgen. Geef haar dan een kleine teddybeer.

2. Koop een stijlvolle handspiegel en geef hem cadeau aan je partner. koop een ​​kaart stop deze in de verpakking met de tekst
“In deze spiegel ziet u het beeld van de mooiste vrouw ter wereld”.

3. Wanneer uw partner een heel lange, zware dag heeft gehad, laat haar dan een heet bad nemen. Giet geurige badolie in het bad en baad haar zachtjes van top tot teen. Draag haar naar de slaapkamer. Maak haar voorzichtig droog en stop haar in een net opgemaakt bed met een kus op het voorhoofd.

4. Als je partner lang haar heeft, neem de tijd om het te borstelen met lange langzame bewegingen. Dit is vooral effectief nadat ze een douche heeft genomen of wanneer ze zich klaar maakt om naar bed te gaan.

5. Neem contact op met het gezin van je partner en vraag of er iets was dat ze altijd al wilde toen ze klein was. Als ze bijvoorbeeld altijd een porseleinen pop wilde hebben, koop er dan een voor haar verjaardag. Ze zal niet alleen het geschenk waarderen, maar ook het feit dat je attent genoeg was om erachter te komen wat ze altijd al wilde hebben.

6. Koop voor Valentijnsdag een bedelarmband voor je partner met minstens 14 bedeltjes. Verwijder alle bedeltjes en laat je partner elke dag, veertien dagen voor Valentijnsdag een bedeltje vinden. Geef haar op Valentijnsdag de armband en het overgebleven hart bedeltje.

Voor allebei romantische ideetjes.

1. Koop een aantal sterren (andere figuurtjes) glow in the dark en plak de sterren (andere figuurtjes) op het plafon boven je bed, om een ​​boodschap als “ik hou van jou” te spellen. Wanneer de lichten uitgaan, wordt je boodschap onthuld.

2. Koop bij een speciale gelegenheid elf echte rode rozen en een kunstmatige rode roos. Plaats de kunstmatige roos in het midden van het boeket. Bevestig een kaart met de tekst: “Ik zal van je houden tot de laatste roos verdwijnt.

3. Neem een ​​boek dat je partner leest en een potlood, onderstreep de letters in een deel van het boek dat ze/hij nog moet lezen, en vorm hier een zin in die bijvoorbeeld “ik hou van je spelt”. Maak de streepjes dik genoeg zodat het wel opvalt maar niet dat het boek kapot zal gaan.

4. Laat een bos bloemen afleveren op de werkplek van je partner. Zij/Hij zal niet alleen genieten van de bloemen, maar zal ook opmerkingen en aandacht ontvangen van de collega’s, wat natuurlijk extra leuk is.

5. Tijdens het wandelen met je partner, pak je een gladde steen en zeg je dat je het gaat houden als een speciale aandenken aan je reis.(uitje) Laat de steen later graveren met een romantische zin door een juwelier en geef deze mooie steen als verassing aan je partner.

6. Rij het land in, vind een met gras begroeide heuvel en ga liggen met je partner en kijk omhoog naar de wolken. Speel het spel van het kind, van het zoeken naar vormen in de wolkenformaties.

7. Als je door een park loopt, bezoek dan schommels en nodig hem/haar uit om te gaan schommelen. Kijk wel van te voren of beide schommels sterk genoeg zijn.

8. Koop een kleine versierde kartonnen doos, een vel gekleurd papieren zakdoekje, wat massageolie en een blanco kaart. Lijn de doos uit met het papieren zakdoekje. Plaats de massageolie in de doos en schrijf het volgende bericht op de kaart:
Ik ken een geweldige masseur. Voor een afspraak  bel: (Jouw telefoon nummer)

9. Voor dit idee heb je een draagbare CD-speler nodig. Als jij en je partner een favoriet nummer hebben, kun je een kopie van het nummer op CD downloaden en meenemen als je weggaat voor een romantisch weekend.
Als je op een romantische plek bent, vraag je partner of deze wil dansen. Plaats een oortje in haar/hem oor en een in je oor en geniet van je privé-dansvloer.
Deze techniek is vooral effectief als de romantische plek die je hebt gekozen ergens is waar mensen normaal niet zouden dansen.

10. Als je partner een huisdier heeft waar hij/zij dol op is, koop je met Kerstmis naast een cadeau voor je partner een klein cadeau voor het huisdier

Nog meer romantische ideetjes

Romantische ideetjes

11. Maak een wandeling over het strand. Zoek de vorm van een groot liefdeshart uit in het zand. Of maak er eentje snel. Ga in het hart zitten en knuffel je partner terwijl je de zon ziet ondergaan.

12. Nodig je partner uit om een ​​wandeling te maken. Pak een rugzak en pak de volgende items in: een picknick deken, een selectie fruit in kleine bakjes bijvoorbeeld. aardbeien, druiven, watermeloen en kiwi’s. Wat kaas en crackers. Wat broodjes. Een halve fles champagne en twee plastic champagneglazen. Als je partner vraagt ​​wat er in de rugzak zit, zeg je gewoon een jas en wat lunch.
Als je een romantische plek vindt, vraag dan of hij/zij wil stoppen om een ​​hapje te eten. Open je pakket en verwijder de items één voor één om je picknick gezellig te maken. Het laatste item dat u te voorschijn haalt, moet de glazen en champagne zijn.

13. Gebruik dit idee als uw partner gaat werken en u om een ​​of andere reden thuis blijft (misschien bent u ziek of werkt u thuis).
Zeg hem/haar vaarwel bij de voordeur en stuur dan meteen een e-mail naar hem/haar werkadres. De e-mail moet gewoon zeggen, “Mis je nu al”. De e-mail staat in de inbox wanneer de e-mails van die dag worden gelezen.

14. Schrijf een berichtje ‘Ik heb vandaag aan je gedacht en het heeft me aan het lachen gemaakt.’ Laat de notitie achter op een plek waar je partner het zeker zal vinden.

15. Als je partner voicemail op het werk of op hem/haar mobiel heeft, laat dan een bericht achter, ‘Ik wilde je alleen laten weten dat ik aan je denk.’ Hij/zij zal dit op elk moment op prijs stellen.

16. Organiseer een mysteriereis voor u en uw partner. Sommige reisbureau’s organiseren mysteriepakketten waarbij de bestemming van de reis geheim wordt gehouden, totdat u daadwerkelijk in het vliegtuig bent of op de bestemming aankomt.

17. Als je partner op reis gaat, pak dan een cadeautje in, op een plek in de koffer zodat het met uitpakken gevonden zal worden.

18. Wanneer jij en je partner jarig zijn, koop dan twee champagneglazen en laat ze gegraveerd met je naam en de datum, bijvoorbeeld: Peter en Kate 7 mei 2018  Ga naar het restaurant waar u uw reservering hebt gemaakt en vraag dan wanneer u en uw partner arriveren dat de champagne in uw speciale glazen wordt geserveerd. Dit zal een geweldige verrassing zijn voor je partner en een prachtige herinnering voor jullie allebei.

19. Maak een liefdes montering door enkele foto’s van jou en je partner te verzamelen, enkele kaartjes van plaatsen die je hebt bezocht en andere kleine odds en ends die voor jou allebei een speciale betekenis hebben. Neem deze items en laat ze professioneel inlijsten in een montage. U kunt ook een kader kopen en zelf een eenvoudige montage maken.

20. Koop een fraai bewerkte houten kist die bekleed is met groen of rood vilt. Zoek een ouderwetse sleutel en plaats deze in de doos. Neem vervolgens een kleine gouden plaquette en laat deze graveren met de woorden ‘De sleutel naar mijn hart’.
Bevestig de plaquette aan de binnenkant van de bovenkant van de doos zodat deze kan worden gelezen wanneer de doos wordt geopend.

21. Koop een boom met je partner en plant hem op een speciale plek. Leg elk jaar op je verjaardag een glas champagne naast je boom en praat over hoe je liefde en de boom zijn gegroeid.

Hoe heerlijk is het niet om je partner te verwennen. Hopelijk heb je wat aan de bovenstaande romantische ideetjes. Het is met veel geduld bij elkaar verzameld. Veel plezier gewenst.

Voor een romantisch ideetje heb je ook mooie maar voordelige lingerie nodig. Kijk eens bij Dutch Desighers Outlet. Goedkoop maar wel degelijk, en natuurlijk sexy.

Lees ook eens…..

Reageer op dit artikel

Leuk! reageer op het artikel

  Aanmelden  
Abonneren op