Goedkope webhosting

Kies uit goedkope webhosting

Goedkope webhosting voor de beginner is beter dan hosting kiezen voor 30 euro per maand.
Mijndomein.nl is al sinds 2003 actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. email en pakketten. Je kan hier je website of webshop/ winkel opzetten. Er is ook een gemakkelijk totaal pakket aanwezig waarmee alles wordt opgezet. Deze webhosting bedrijf is ook actief op de domeinen vervoer (MijndomeinAuto met obligaties) en straks ook in energie. Ze hebben inmiddels al 600.000 domeinnamen voor 200.000 klanten. 

  • Unieke cache laag voor optimale snelheid
  • Een gratis SSL-certificaat
  • Automatische installatie van jouw CMS
  • Inclusief e-mail
  • 20GB Schijfruimte

En dit alles voor maar 20 euro.

Jouwweb.nl

JouwWeb.nl is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.
JouwWeb is in Nederland de meest populaire website-builder met meer dan 100.000 websites. Steeds meer ondernemers, verenigingen en hobbyisten kiezen ervoor om het Pro-pakket van JouwWeb.nl aan te schaffen.

Gemakkelijk aanmelden met Facebook, waarom niet eerst uit proberen voordat je geld gaat uitgeven!!

Neostrada

Neostrada.nl is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heb je altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden. Er is ook wordpress hosting aanwezig. Een starter pakket heb je al voor 85 cent per maand.

Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhosting provider van Nederland. Yourhosting business richt zich op de zakelijke markt met producten als managed VPS, Office 365 en MijnWebsite Winkel. Deze producten zijn ook middels het affiliate programma te promoten.

  • 8 GB schijfruimte
  • 5 GB dataverkeer
  • 1 MySQL-databases
  • Gratis SSL

En dat voor 2 euro per maand. Natuurlijk hebben ze ook hosting voor wordpress.

WordPress in een paar klikken online!

Een aantal webhosting onder de loep, voor de rest is het belangrijk dat je zelf de keuze maakt. Deze bovenstaande bedrijven bestaan al geruime tijd en hebben toch een reputatie op te houden. Het ligt er ook echt aan wat je met je website wilt bereiken. Heb je een video website dan zal je veel data verbruiken. Heb je een klein bedrijf website met alleen informatie over je bedrijf dan verbruik je veel minder aan data. Neostrada is echt een goed bedrijf met ook een zeer goede service. 

Zelf zit ik bij echt een goedkope webhosting waar ik echt tevreden over ben. Dit is ook om het te proberen en omdat ik weinig geld wilde uitgeven. Bij Versio  betaal je 16 euro voor alles, domeinnaam, ssl certificaat, en website hosting.

Lees ook eens….

Reageer op dit artikel

Leuk! reageer op het artikel

  Aanmelden  
Abonneren op