De computer, het internet

Snap er niet veel van, computers en internet

De computer, het internet, voor de meeste mensen is het de gewoonste zaak van de wereld. De kleinste groeien er mee op en dat kan je ook wel merken want ze kunnen heel goed omgaan met een mobiel of tablet.
Maar wat nou als je er niet zo goed in bent, denk aan de oudere mensen. Mensen met een leerachterstand.  Voor best nog een grote groep mensen is het niet zo gemakkelijk. Vooral deze groep mensen willen we helpen.

Uitleg op internet

Uit eigen ervaring blijkt dat er best veel websites zijn die je op weg helpen met internet problemen. Maar die uitleg is vaak ingewikkeld geschreven. Het is ook best lastig om je voor te stellen dat iemand. bijvoorbeeld niet weet wat een webshop zou kunnen zijn. Het probleem is wel zo, als mensen denken dat elke webshop pagina een echte winkel is, dan kan je belazerd worden, met alle gevolgen van dien.

computer het internet

De computer, het internet

Goed van vertrouwen

Veel mensen zijn te goed van vertrouwen en denken ook dat alles wat ze op het internet tegenkomen goed is, of dat er de waarheid wordt verteld. Mensen die al een tijdje mee gaan op het web hebben jammer genoeg meegemaakt dat niet elke website te vertrouwen is. Je doet een bestelling en je betaald veel geld en je krijgt nooit je bestelling binnen. Je opent je email en ineens heb je een virus te pakken en er verschijnen ineens allemaal pop-ups. Of nog veel ergere dingen waar je niet op zit te wachten. 

Goede voorlichting is belangrijk

Holland Blogt Magazine wil graag helpen. Wij proberen alles zo gemakkelijk mogelijk uit te leggen. Problemen die je tegen kan komen. Natuurlijk vinden we het ook fijn als mensen zelf een reactie plaatsen en ons vertellen wat voor problemen ze zelf tegen komen op het web. 

Slaap jij slecht?

Reageer op dit artikel

Leuk! reageer op het artikel

  Aanmelden  
Abonneren op