De betere films

Zoveel zenders en bijna nooit wat op de televisie.

De betere films, en daar bedoel ik mee, films waar je op het puntje van je stoel zit. Je zal toch echt voor een goede film naar de bioscoop moeten gaan, want op de tv is jammer genoeg niet veel te zien.
Wat versta jij eigenlijk onder een goede film? Deze mag niet B-zijn, (gesynchroniseerd
), het vervelende nep gepraat. En de acteurs of actrices die totaal niet kunnen acteren, en er eerder een humor versie van maken, terwijl het een enge horror moet zijn.

Genre

Smaken verschillen,  ik zelf ben echt een horror freak. Jammer genoeg zijn er maar weinig horror films waar ik van schrik. Sci-Fi films zijn ook geweldig maar daar heb je weinig keus in, de meeste zijn het kijken niet waard. Je wordt namelijk erg kritisch als je veel films kijkt. Dan zijn er nog de series die vaak nog beter zijn dan een speelfilm van gemiddeld 2 uur. We kennen allemaal wel de reactie van de mensen toen de Walking dead van start ging. Geweldig hoeveel tijd er besteed was aan het schminken van de zombies. De verhaallijn en de acteurs en actrices. We hadden zoiets nog niet eerder gezien, en dat was zeker te merken, iedereen had het over de nieuwe serie,  The Walking Dead. 

the walking dead

Film en serie aanbod

Misschien zijn we ook wel erg verwend en zeggen we dat er nooit wat op de televisie is, omdat we zoveel andere mogelijkheden hebben om naar films en series te kijken. We hebben Netflix, Videoland, maar daar moet wel voor betaald worden. Dan zijn er nog de gratis sites waar je online naar films en series kan kijken. Wel moet je dan rekening houden met reclames die continu op ploppen. En dan is er ook de optie om te downloaden via een Torrent software (niet toegestaan). Via torrent kan je echt praktisch alles vinden, en ook films die nog niet zolang in de bioscoop spelen.

Nog een mogelijkheid is om een android tv box aan te schaffen. Je kan hier dan Kodi op installeren. Dit is allemaal toegestaan. Via Kodi kan je add-ons installeren die wel illegaal zijn, maar je kan dan echt alles zien wat je maar wilt. Van alle televisie zenders (AMC, NBC, CW, Fox en nog veel meer.) tot de nieuwste films en series. Gewoon thuis lui op de bank op je breedbeeld tv. 

Wil je meer weten over Kodi of android tv box, via Google in meer dan genoeg informatie te vinden.

De computer en het internet

Handleiding kodi, films en series

Reageer op dit artikel

Leuk! reageer op het artikel

  Aanmelden  
Abonneren op